Leerwerkplek UWT - Havenoperaties

Functieomschrijving:

Spreekt de haven in combinatie met administratieve werkzaamheden je aan? Je ondersteunt de operatie buiten, helpt truckchaffeurs aan de balie of internationale klanten met hun vragen via telefoon of mail. Ben jij die aanpakker die graag multifunctioneel inzetbaar wil worden?  

Leerwerkplek - Havenoperaties

BBL: 4 dagen werken, 1 dag school

Wat kun je verwachten?

We willen je breed opleiden terwijl jij een erkend MBO diploma haalt via het STC.

Je wordt inzetbaar op diverse voertuigen. Denk aan de Terminal trekker, Empty Handlertruck, Reachstacker en als je een topper zonder hoogtevrees bent, heb je later de mogelijkheid om voor de brugkraan en de topkraan te gaan!

Je leert vrachtwagens te laden en te lossen, de kade te laden/lossen voor de kraanmachinist, de repair en de cleanplaats te wisselen maar ook hoe we  een stack zo efficiënt mogelijk indelen. Daar komen nog allemaal zaken bij zoals het omgaan met de portofoon maar ook het werken in ploegendienst. 

Belangrijk om te weten, je krijgt er een leuke groep haven-collega’s bij. De cultuur “niet lullen maar poetsen” moet je aanspreken.

Wat verwachten wij van jou?

  • MOTIVATIE! Je hebt er zin in om al werkende te leren.
  • Je wilt de opleiding Medewerker Havenoperaties (niveau 2) of Gevorderd Medewerker Havenoperaties (niveau 3) via het STC MBO college volgen.
  • Je bent leergierig en enthousiast!  
  • Je spreekt de Nederlandse taal goed.
  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Dat je reageert als de 12e man! Dus de schouders eronder!

 Aanbod

Je komt fulltime in dienst bij UWT en ontvangt een vast BBL salaris. Als je kennis en functioneren groeien, dan groeit je salaris mee. Het aanvragen en overleggen van een VOG (Verklaring Goed Gedrag) behoort tot de standaard sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Verhappen (HR manager) tel. 088-9440704.
Meer informatie over de Waalhaven Group of UWT kun je vinden op www.waalhaven-group.nl.
Wil je direct solliciteren? Klik dan HIER

Back