Stageplaats: Beschrijven en optimaliseren financiële processen bij de Waalhaven Group

Functieomschrijving:

Zoek jij een stage waarin je de financiële processen binnen een organisatie kunt beschrijven en daarnaast ook kunt adviseren over het optimaliseren van deze processen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

De opdracht

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke en gedreven stagiair die de huidige financiële processen in kaart brengt en vastlegt. Dit betreft alle processen op de afdeling financiële administratie. Daarnaast willen we, in het kader van een goede AO/IB, dat de knelpunten van de verschillende processen in kaart worden gebracht en een voorstel wordt gedaan voor verbetering van deze knelpunten.

Profiel

  • -3de /4de jaars hbo-opleiding waarin affiniteit is met procesbeschrijvingen, AO/IB en procesoptimalisatie
  • -Goede kennis MS Office
  • -Initiatiefrijk, proactief en gedreven
  • -In staat om zelfstandig te werken
  • -Duur van de stage: 3 à 4 maanden

Het aanbod

We bieden je een interessante en leerzame stage waarbij je veel ruimte hebt voor eigen initiatief en echt iets toe kan voegen aan onze organisatie. We zorgen voor goede begeleiding.

Over de Waalhaven Group

Vanaf vijf strategisch gelegen terminals in de regio Rotterdam en Limburg (Born) biedt de Waalhaven Group sinds 1971 complete logistieke dienstverlening voor zowel volle als lege containers, stukgoed en projectlading. Via de binnenvaart verbinden wij dagelijks Rotterdam, Antwerpen en het achterland. Onze klanten profiteren van een breed pallet aan flexibele diensten voor laden, lossen, tussenopslag, pre-trip inspecties, reparatie, voor- en natransport, douaneservices en congestievrij multimodaal vervoer. Rederijen, expediteurs en verladers zijn altijd verzekerd van betrouwbaar maatwerk voor ieder onderdeel van hun logistiek proces. 

Binnen de Waalhaven Group heerst een no-nonsense en informele sfeer. De werkplek is bereikbaar met eigen auto of per openbaar vervoer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Siobhan Spoelman, tel. 088-9440356 of kijk op www.waalhaven-group.nl. Je brief met CV kun je mailen naar career@waalhaven-group.nl 

Back