Vacature BTB - Balie / logistiek Medewerker Binnendienst

Functieomschrijving:

Voor onze containerterminal Barge Terminal Born B.V. (BTB) in Limburg zijn wij op zoek naar een fulltime

Balie / logistiek Medewerker Binnendienst

Wat kun je verwachten?

Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een Balie / logistiek Medewerker Binnendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de correcte en efficiënte administratieve afhandeling van inkomende en uitgaande containers en controleer je of de bijbehorende documenten juist zijn. Je hebt veelvuldig contact met chauffeurs, klanten en collega’s die op de terminal lopen. Een soepel doorstroming van inkomende vrachtwagens is van essentieel belang voor de terminal.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een aantal jaren ervaring opgedaan in een administratieve baan bij een logistieke dienstverlener. Met een computer en de bekende programma’s, Outlook, Excel en Word kun je goed overweg. Je bent klantgericht en dienstverlenend en hoe je klanten en collega’s te woord moet staan hoeven we jou niet te vertellen. 

Je bent een aanpakker met een flexibele instelling, denkt in oplossingen, durft op gepaste wijze voor je mening uit te komen en je hebt de juiste werkervaring.

Wij kennen een gemiddelde 38-urige werkweek waarbij je in ochtend-, dag-, middag- en weekendroulatie werkzaam bent.

Om zowel klanten en verschillende organisaties binnen Waalhaven Group het beste vertrouwen te geven in haar dienstverlening wordt er een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Solliciteren

Om te solliciteren klik je HIER.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Siobhan Spoelman, tel. 088-9440356 of kijk op https://www.waalhaven-group.nl/career/

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Back