Vacature BTB - Reachstacker Chauffeur

Functieomschrijving:

Wil je werken in de vitale sector?

Ter uitbreiding van de teams zijn wij op zoek naar een

Reachstacker chauffeur Born (Limburg)

Wat ga je doen?

Op onze containerterminal Barge Terminal Born BV ga je fulltime aan de slag als Reachstacker chauffeur waarmee je zeecontainers verplaatst op het terrein en ze op/van een vrachtwagen plaatst.

Wij werken gemiddeld 38-uur per week waarbij je in dag-, avond-, nacht- en weekendroulatie werkt. Onze medewerkers werken zo allround mogelijk, dat betekent dat je in de loop der tijd opgeleid wordt voor zowel de reachstacker, empty handler en de brugkraan.

Wie ben jij?

  • Je hebt werkervaring op een containerterminal als Kraanmachinist, Empty handler en/of Reachstacker chauffeur.
  • Voldoe je hier niet aan maar heb je ambitie om op een inland terminal te werken? Als je werkervaring hebt opgedaan op bijv. een mobiele kraan of als je werkzaam bent op een vorkheftruck (met grote capaciteit!) en je ambieert het grotere werk, dan kunnen wij je mogelijk intern opleiden.
  • Je bent integer en hebt een smetteloos CV. 
  • Verder ben je een aanpakker met een flexibele instelling, denk je in oplossingen en niet in problemen en durf je op gepaste wijze voor je mening uit te komen.

Aanbod 

Je komt fulltime in dienst bij BTB met een salaris dat past bij je ervaring en kennis. Naast het salaris ontvang je een ploegentoeslag.
Het aanvragen en overleggen van een VOG (Verklaring Goed Gedrag) behoort tot de standaard sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Siobhan Spoelman (HR Manager) tel. 088-9440356.
Meer informatie over de Waalhaven Group of Barge Terminal Born (BTB) kun je vinden op www.waalhaven-group.nl.  Wil je direct solliciteren? Klik dan  HIER

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

31-03-2021

Back