Vacature CTL - Transport Planner

Functieomschrijving:

Container Trucking Limburg (CTL) is gespecialiseerd in het transport van containers voor Barge Terminal Born vanaf de haven in Born naar de klant. Chauffeurs rijden ca 40 km rondom Born met een enkele uitschieter van 70km. CTL beschikt over een eigen vloot trekker-oplegger combinaties welke het fysieke transport uitvoeren.

Voor de truckplanning in Born zijn wij op zoek naar een:

Transport Planner (40-uur)

 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een fulltime Transport Planner die zijn meerwaarde brengt bij onze afdeling truckplanning. Deze afdeling vormt de laatste schakel in de gehele transportketen en is het visitekaartje van het bedrijf. Dagelijks rijden wij met 40 auto’s op de weg om containers te laden/lossen bij onze klanten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale truckplanning, vorm je de back-up voor chauffeurs en ben je het aanspreekpunt voor de klant. Continu controleer je of alles goed verloopt en los je direct problemen op die door vertragingen en wijzigingen in de planning ontstaan.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een starter, een enthousiaste kandidaat met MBO+/Hbo-niveau die ons team wil komen versterken. Affiniteit met transport is een pre en je wilt het vak van Transportplanner leren. Je beheerst zowel de Engelse als Duitse taal in woord en geschrift en weet hoe je met diverse en verschillende partijen moet communiceren. Excel, Word en Outlook zijn bekende programma’s waar je goed mee overweg kunt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een servicegerichte instelling. Je kenmerkt jezelf als teamspeler met een probleemoplossend en analytisch vermogen en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je bent stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is conform marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Om te solliciteren naar de functie van Transportplanner stuur je een e-mail met een korte motivatie en je cv naar: sspoelman@waalhaven-group.nl

 

Back